Urime kartat

, Urime kartat, , Poezi Dasma , Poem , Poezi Dashurie , poemë rreth miqësisë , për argëtim , Sweet , për ndjenjat , wedding , për dashurinë , bukur , Poezi , për jetën , romantike , Poezi Dasma , rreth miqësisë , poemë për jetën , për vdekjen , poezi Engle , poemë lamtumirës , poemë romantik , Poezi Mik , e pikëllimit

Ne kurrë nuk mund të marrin paqe në botën e jashtme derisa ne kemi bërë paqe me veten.

/ Urime kartat/

Zemra u përgatitur për t'u thyer.

/ Urime kartat/

Jetojnë çdo ditë,
nëse keni frikë - nuk ndalet,
Mëlçia dhe luftuar me çdo ditë,
kjo ju jep një histori të luajtur.

/ Urime kartat/

Një lot rrotullon poshtë faqe tim,
unë mendoj se e bisedave tona.
Ju jeni aq lloji për mua,
unë të përpiqet sa më mirë të mundem,
por ajo është aq e vështirë.
Unë e kuptoj att ju provoni dy nën të qëndrojë me mua,
ju keni një detyrë mjaft e një përpara jush.
Unë vetëm kan ikke,
nuk kan hapur.
Na vjen keq! Unë dua dy.
Por unë jam i frikësuar,
Frika për të qenë të lënduar përsëri.
Ju thjesht jepni ore dikë,
ju do të shihni gjithçka att punon jashtë.
Vetëm pak kohë më shumë.
Të dua!

/ Urime kartat/