ndryshim

, ndryshim, , Poezi Dasma , Poem , Poezi Dashurie , poemë rreth miqësisë , për argëtim , Sweet , për ndjenjat , wedding , për dashurinë , bukur , Poezi , për jetën , romantike , Poezi Dasma , rreth miqësisë , poemë për jetën , për vdekjen , poezi Engle , poemë lamtumirës , poemë romantik , Poezi Mik , e pikëllimit

Është e mahnitshme se si ajo kan vetmuar,
në mes të tridhjetë copë.
Është e mahnitshme se sa i qetë ai kan,
edhe Nar ju bërtas dhe të bërtas.
Është e mahnitshme se si i vetmuar është,
kur ju nuk keni miq.
Është e mahnitshme se si ajo është e qetë,
da ju ka asgjë për të thënë.

/ ndryshim/

Ejani,
ju lutem të vijë në fillim unë kam frikë për të marrë të ftohtë,
të ftohtë të mbajtur natën djegur dy shkëlqejë dashurinë tonë gjithmonë,
gjithmonë të .
.
.

/ ndryshim/

Duke qenë një mik është një rrugë,
Të jesh në dashuri është një ëndërr Duke qenë në martesë është një ndjenjë,
të jetë njeri juaj ka një jetë.

/ ndryshim/

Çfarë botë me të vërtetë ka nevojë është dashuria më shumë dhe më pak shkresa.

/ ndryshim/